West Ham United

West Ham United Säsongen 2015-16

Här kan du se West Hams matchprogram på Boleyn Ground/Upton Park denna säsong. Vi säljer biljetter till alla West Hams nedanstående hemmamatcher i Premier League och FA Cuppen. Läs mer om West Ham United här

West Ham United grundades 1895 och är en av de mest kända fotbollsklubbarna i England.

Tar du tunnelbanans Northern Line till marknaden i Camden Town hittar du souvenirer i form av pennor, cigarett tändare, halsdukar och mössor till några av de största lagen i England inklusive West Ham United. Detta trots att laget är inte kan mäta sig med de största lagen när det kommer till sportsliga framgångar. Ändå är West Ham ett av landets mest folkkära lag och har supportrar från hela världen och har dessutom fostrat stora spelare som John Terry, Frank Lampard, Joe Cole och hjälten från VM 1966, Bobby Moore.

En förklaring till West Hams stora talangutveckling kan grunda sig i att klubben tar emot alla barn som vill spela fotboll och låter dem provträna med klubben, till skillnad från andra etablerade Premier League-lag som scoutar unga talanger och bjuder in dem till sina akademier. Hade West Ham lyckats behålla alla storspelare de har skolat skulle de troligtvis vara en av de mer framgångsrika klubbarna i landet.

West Ham spelar för tillfället på Upton Park i östra London, dit man kan ta två tunnelbanelinjer (District och Hamersmith & City Line), men klubben kommer flytta in på Olympiastadion till säsongen 2016.

Östra London är ett tufft område att leva i och motståndarnas supportrar brukar sjunga “East London is like the backstreets of Dehli” och lagets supporterkultur har präglats hårt av de svåra förhållandena i lokalområdet. Bland annat i West Hams kända inmarchlåt “I’m forever blowing bubbles” är en av textraderna “fortunes always hiding, I look everywhere” och många menar på att låten syftar på supportrarnas hårda livsförhållanden och lagets brist på framgångar.

West Hams supportrar är även kända för filmen Green Street Hooligans och rivaliteten mellan West Ham-firman ICF (Inter City Firm) och The Millwall Bushwackers.

Matchlista 2015-16

Säsongen är slut. Biljettförsäljning till nästa säsong i juni/juli


Fotbollsnyheter

Håll koll på transfers och andra nyheter kring fotboll via vår blogg: blog.ticmate.se/fotboll/

Nöjda kunder

Fulham biljett

"Köpte biljett till Fulham och allt fungerade väldigt smidigt. Kunde hämta biljetten dagen innan vilket ..."
(36)
Andreas, Göteborg
TIS, 01 MAR 2016

Se alla

Arenainfo Boleyn Ground Upton Park. LondonFotboll.se

Arenainfo
Boleyn Ground Upton Park

Arenaöversikt, Boleyn Ground Upton Park Arenaöversikt Arenaöversikt Boleyn Ground Upton Park

Kapacitet
35.300

Adress
Green Street,
Upton Park,
London E13 9AZ
Se på en karta, Boleyn Ground Upton Park Se på en karta

Se på en karta, Boleyn Ground Upton Park

Tunnelbana
Upton Park Station (On District Line)

Busslinjer
5, 15, 58, 104, 115, 147, 330, 376

 
Varukorg