Ticmate
Biljetter till internationella evenemang
aktiv i 42 länder på 6 kontinenter

Om LondonFotboll.se

LondonFotboll.se är ett svenskt bolag som även har kontor i Danmark. Vi hjälper fotbollsintresserade att på ett enkelt, smart och säkert sätt få information om och boka biljetter till de bästa fotbollsmatcherna i London. Tack vare våra fördelaktiga avtal kan vi alltid erbjuda: Bra platser i den sektion du köper biljetter till, biljetter till rimliga och konkurrenskraftiga priser samt inga singelplatser, även till de matcher som normalt blir utsålda väldigt fort. Som kund hos oss kan du handla tryggt och vara säker på att din fotbollsupplevelse i London verkligen blir så fantastisk som du hoppas.

En affärsidé driven av passion och intresse

Mannen bakom LondonFotboll.se, Marcus Moeschlin har själv ett passionerat förhållande till, fotboll, musikaler, konserter och evenemang av alla de slag. Redan som 18-åring, började han arrangera resor till rockkonserter från hemorten Jönköping. Tre år senare, 1985, arbetade Marcus med Cornelis Vreeswijks sista turné och skiva. Därefter har det följt en lång och spännande karriär. En karriär där fokus alltid har varit att erbjuda människor evenemang och internationella upplevelser till överkomliga priser, inte minst under Marcus tid som ägare till Box Office på Norrmalmstorg. Marcus måste också räknas som en digitalpionjär inom evenemangs-världen eftersom han så tidigt som kring 1990 var med och skapade Global Tickets, ett nätverk där 22 länder köpte och sålde internationella evenemangsbiljetter elektroniskt mellan varandra. Detta medan konkurrenterna fortfarande använde sig av urmodigheter som fax och telefon. För detta fick nätverket 1992 motta det brittiska "Queen´s Award" för bästa export.

På Ticmates kundtjänst i Stockholm sitter Anna Leppäniemi och på det danska kontoret i Köpenhamn sitter Kim Harbers, Lene Aagesen och Camilla Bidstrup. De har liksom Marcus en brinnande passion för alla slags evenemang runt om i världen, med tonvikt på musikaler och fotboll.

Anna har arbetat med försäljning av biljetter till nationella och internationella evenemang sedan 1997, när Anna blev anställd hos Box Office på Norrmalmstorg. På Ticmate arbetar Anna som copywriter samt ansvarar för svensk helpdesk och hjälper till med lanseringsarbetet av nya siter.

Kims karriär inom försäljning av biljetter till internationella evenemang startade 1996, när Kim blev anställd hos ARTE Udland, en av verksamheterna som ingick i nätverket Global Tickets. Kim fungerade som företagets Danmarkschef i flera år och var även chef för de nordiska filialerna. Kims funktion och ansvar hos Ticmate är att skapa och vårda kontakterna mellan Ticmate och de internationella arenor och utländska ombud Ticmate använder. Detta för att vi alltid ska ha de bästa kontakterna för biljettförsäljning till internationella evenemang världen över. Kim är även chef för Ticmates danska webbplatser.

Lena Aagesen var den första anställda i ARTE Udland när denna internationella biljettförmedlare startade sin verksamhet för över 30 år sedan! Hon var alltså först i Danmark med att arbeta med försäljning av evenemangbiljetter utomlands, och har arbetat i branschen sedan dess. Lenes kunnande om att sälja biljetter till internationella evenemang är helt unikt och hon är den som vet i särklass mest om försäljning av biljetter till danskar som vill uppleva något på sina resor, vare sig det är fotboll, musikaler, sport eller annat.

Camilla Bidstrup har många års erfarenhet av resebranchen. Bl a har hon i många år arbetat för Rejsefeber och Carlson Wagonlit, samt för hotell kedjan Kimpton Hotels. Till vår stora glädje anslöt sig Camilla 2010 till Ticmate, både som betrodd medarbetare på vårt Support center i Köpenhamn, men först och främst som projektansvarig för lansering av Ticmates nya siter.

Inom Ticmate finns alltså lång erfarenhet, och med kontor i både Sverige och Danmark gör detta Ticmate till en lokal verksamhet med globala nätverk och ambitioner.

LondonFotboll.se ägs av Ticmate AB

Marcus Moeschlins huvudverksamhet Ticmate har bara funnits sedan 2006, men framgången är redan ett faktum. Bolagets vision är att bli en ledande aktör i Europa för internationell försäljning av resor och biljetter till olika slags evenemang. Som ett led i detta startades LondonMusikaler som idag finns på tio olika språk i lika många länder, däribland LondonMusikaler.se i Sverige. LondonFootball.dk var Ticmates första sajt med försäljning av fotbollsbiljetter i London. Idén med Ticmates fotbollssajter är att de också skall finnas på minst 10 olika språk och inte bara sälja biljetter till matcher i London och Barcelona. 2009 lanserar därför Ticmate också hemsidor med försäljning av fotbollsbiljetter till matcher i England och Italien. I Ticmate AB:s styrelse sitter utöver VD Marcus Moeschlin, även Ole Oftedal, och Jan Friedman. Både Oftedal och Friedman har lång erfarenhet som både företagsledare och styrelseledamöter för bolag inom handel, resor och media.

Marcus Moeschlin

 

Kundvagn