Frågor & svar

Hur får jag mina biljetter? Hur får jag mina biljetter?
När spelas matchen? När spelas matchen?
Var på arenan sitter jag? Var på arenan sitter jag?
Sitter vi alltid tillsammans? Sitter vi alltid tillsammans?
Ingår alla avgifter i era priser? Ingår alla avgifter i era priser?

Hur får jag mina biljetter?

Den bokningsbekräftelse vi skickar dig via e-mejl ska du skriva ut och ta med till London. Här byts den till matchbiljetter hos vårt ombud i centrala London. Du måste alltså besöka vårt ombuds kontor i London för att byta din bekräftelse mot matchbiljetter FÖRE du tar dig till fotbollsmatchen. Vårt ombuds adress m.m. skickas till dig i bokningsbekräftelsen. Har du biljetter till Arsenal, QPR eller Chelsea? För dessa 3 klubbar använder vi oss av OLIKA leverantörer. D v s du ska ANTINGEN hämta biljetterna hos vår agent i London ELLER direkt på stadion ELLER på Thistle Marble Arch Hotel i London. Vilket som gäller för just din bokning framgår klart och tydligt på den voucher/e-biljett som skickas till dig senast 7 dagar före matchdatum, eller direkt när du bokar dina biljetter.
Åter till frågor & svar

När spelas matchen?

Matcher som spelas i England kan, ibland med kort varsel, flyttas från lördag till söndag, och tvärtom. Även starttiden kan ändras med kort varsel. Detta beror oftast på TV-sändningar eller att en Cup-match (FA, LIGA, CL etc.) planerats in tätt inpå en annan fotbollsmatch. Starttiden, som också kan flyttas med kort varsel , kan variera mellan kl 12.00 och 18.00 på lördagar och söndagar. Matcher som spelas på vardagar kan likaledes flyttas mellan tisdag och onsdagar, och börjar då vanligen mellan 17.00 coh 21.00. Vi tar inte kontakt med dig om slutgiltigt matchdatum och tid för avspark, men vi försöker om möjligt skriva slutgiltigt datum på vår hemsida 3-5 dagar innan matchhelg.
Åter till frågor & svar

Var på arenan sitter jag?

Du placeras alltid bland hemmalagets supportrar eller på en neutral sektion. Därför får du absolut inte bära tröjor, mössor halsdukar eller annat med motståndarlagets färger eller logga. Du får inte heller visa att du håller på motståndarlaget. Följer du inte dessa regler kan du nekas inträde till stadion eller komma att bli avvisad. När du beställer biljetter väljer du själv platskategori. Då får du också en närmare beskrivning av kategorierna. Vi kan inte garantera eller beställa bestämda platser inom kategorierna. Vi kan bara garantera att ni får platser inom kategorierna.
Åter till frågor & svar

Sitter vi alltid tillsammans?

Om ni bokar mer än 2 biljetter kan vi inte garantera att alla sitter tillsammans. Ni kan riskera att delas upp 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Anledningen är att det är klubbarna som fördelar våra platser, och vissa gånger går det inte att få ihop pusslet, och då kan det bli nödvändigt att dela upp er. Men genom oss kommer ni ALDRIG att sitta själv, alltså ALDRIG singelplatser, t.ex. 1+1, 2+1, 3+1, 3+2+1 etc. Detta är vår garanti, och är en service som många andra ombud inte kan ge. Om ni blir uppdelade kommer vårt ombud i London göra allt för att ni ska få sitta så nära varandra som möjligt.
Åter till frågor & svar

Ingår alla avgifter i era priser?

Ja, i det pris du betalar hos oss ingår avgifter till klubben , vårt ombud och oss. Alla priser, inklusive avgifter är godkända av såväl ombuden som klubbarna då vårt ombud är officiell samarbetspartner med de klubbar vi säljer biljetter åt på denna sida. Detta innebär att det kan vara stor skillnad mellan det pris du betalar till oss och det pris som står på biljetterna, särskilt till stormatcher som t.ex. mot Manchester United, Liverpool, Manchester City, säsongens sista match, Champions League och när olika Londonlag spelar mot varandra (Lokala Derbyn)
Åter till frågor & svar

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn