Charlton Ath

Charlton Ath Säsongen 2018-19

Här kan du se Charlton Ath's matchprogram (Sky Bet League One) på The Valley denna säsong. Vi säljer biljetter till alla Charlton Ath's nedanstående hemmamatcher i Sky Bet League One och FA Cupen. Läs mer om Charlton Ath här

Charlton Athletic eller “The Addicts” som de även kallas, grundades 1905 i södra London. Klubben är en sammansvetsning av fem små-klubbar som fanns i området kring Charlton.

Charlton erbjuder inte det som de andra Londonlagen vi säljer biljetter till kan. De spelar inte fotboll av absolut världsklass och de har ingen känd läktarkultur. Även om Charlton tidigare har spelat i Premier League, så har de med åren blivit lite bortglömda och inte ens deras ärkerival Millwall bryr sig särskilt mycket om dem.

Det Charlton har att erbjuda är verkligheten. Den verklighet som en majoritet av de Engelska klubbarna i de fyra första divisionerna lever i. Klubben har inte så mycket pengar, klubben är beroende av resultaten för att få mycket publik och spelare stannar inte gärna länge i klubben utan vill vidare i karriären. Charlton är ett område där människor bor, inte där människor hänger och det gör att det mest är lokalborna som besöker The Valley när Charlton spelar match.

Något som är speciellt med Charltons läktarkultur är att den är den enda i hela England som är influerad av Sydeuropa, supportrarna på ena kortsidan är samlade och står upp och sjunger medan de slår på en trumma. Om du lever med inställningen “bra fotboll kan du se på TV, riktig fotboll ser man på plats” så är det Charton du ska besöka. Köp en köttpaj, sätt dig på läkaren och se hur The Addicts kämpar på The Valley för att nå fotbollens finrum igen. Att se en match med ett lag som pendlar mellan andra- och tredjedivisionen är garanterat det närmaste man kommer riktig engelsk fotboll.

Matchlista 2018-19

Säsongen är slut. Biljettförsäljning till nästa säsong i juni/juli


Fotbollsnyheter

Håll koll på transfers och andra nyheter kring fotboll via vår blogg: blog.ticmate.se/fotboll/

Våra kunder säger

Toppen

"Allt fungerade som tänkt och vi är supernöjda."
(27)
Per-otto, Örebro
TOR, 12 APR 2018

Se alla

Arenainfo The Valley. LondonFotboll.se

Arenainfo
The Valley

Arenaöversikt, The Valley Arenaöversikt Arenaöversikt The Valley

Kapacitet
27.000

Adress
Floyd Road,
Charlton,
London SE7 8BL.
Se på en karta, The Valley Se på en karta

Se på en karta, The Valley

Tunnelbana
Trains depart frequently from Charing Cross st. and London Bridge st. to Charlton Station

Busslinjer
53, 54, 161, 177, 180, 422, 472

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn