Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i London

Varmt välkommen till LondonFotboll.se. Här hittar du biljetter fotboll i London. Vi säljer biljetter till de flesta fotbollsmatcher i London. Främst hittar till alla hemmamatcher med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall och Watford FC .

Vi säljer biljetter till Premier League, 1:a division, den berömda FA-Cupen (ända upp till finalmatcherna på Wembley) och till klubbarnas europeiska mästerskap, om de har kvalificerat sig till Champions League eller Europa Cup.

Här hos LondonFotboll.se kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt beställa biljetter till just den fotbollsmatch i London som du vill gå på, innan du reser hemifrån! Så slipper du långa köer och utsålda matcher, och kan använda tiden i London till något bättre och trevligare.

Vi säljer oftast biljetter till matcherna långt innan klubbarna öppnar sin egen försäljning. Det beror på att vi abonnerar på ett bestämt antal platser till varje match.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

Millwall FC

Millwall FC grundades i de fattiga hamnkvarteren i sydöstra London 1885.

Vissa klubbar är kända för sina stora sportsliga framgånga eller för sin stora talangutveckling, andra är ökända för sina supportrar. “Everybody knows us, we’re called Millwall!” dånas från Cold Blow Lane, kortsidan på Millwalls hemmaarena The Den, när spelarna marscherar in på planen. Och visst känner alla till fotbollsklubben Millwall: upploppen i Luton 1985, de våldsamma bataljerna mot ärkefienden West Ham och hur Millwalls firma, “The Millwall Bushwackers”, målas upp som skurkarna i de kända filmerna Green Street Hooligans och The Football Factory.

I östra London fanns det under slutet av 1800-talet, två stora koldistributörer som konkurrerade med varandra. När de båda bildade var sitt fotbollslag, vilka vi idag kallar för Millwall FC och West Ham United, var det självklart att de båda klubbarna skulle fortsätta att vara ärkefiender. Rivaliteten och våldet mellan klubbarna ökades än mer eftersom såväl kolbolagen och de båda fotbollsklubbarna styrdes av de två stora gangsterfamiljerna i östra London.

Idag förknippas Millwall inte bara med våld och hulliganism, klubben jobbar mycket med att hjälpa fattiga familjer i lokalområdena Bermondsey och Peckham och har dessutom ett stort samarbete med välgörenhetsorganisationen Prostate Cancer UK.

Att se en match på The Den är en upplevelse man sent glömmer, man får det bästa av såväl familjekärleken inom en liten klubb som svordomar mot motståndarna, domaren och de egna spelarna…

Sportsligt är Millwall FC ett lag som pendlar mellan Championship och League 1 (andra och tredjedivisionen i England). 2004 spelade Millwall final i världens äldsta fotbollsturnering The FA Cup mot Manchester United (förlust med 0-3 efter mål av bl a Christiano Ronaldo). 2013 var de i semifinal men förlorade mot Wigan, som senare vann finalen mot Manchester City.

Ticmate Charity

Millwall FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se Millwall spela denna säsong, antingen på The Den eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till EFL Championship, FA Cupen eller Champions League!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 21 (21)