Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i London

Varmt välkommen till LondonFotboll.se. Här hittar du biljetter fotboll i London. Vi säljer biljetter till de flesta fotbollsmatcher i London. Främst hittar till alla hemmamatcher med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall och Watford FC .

Vi säljer biljetter till Premier League, 1:a division, den berömda FA-Cupen (ända upp till finalmatcherna på Wembley) och till klubbarnas europeiska mästerskap, om de har kvalificerat sig till Champions League eller Europa Cup.

Här hos LondonFotboll.se kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt beställa biljetter till just den fotbollsmatch i London som du vill gå på, innan du reser hemifrån! Så slipper du långa köer och utsålda matcher, och kan använda tiden i London till något bättre och trevligare.

Vi säljer oftast biljetter till matcherna långt innan klubbarna öppnar sin egen försäljning. Det beror på att vi abonnerar på ett bestämt antal platser till varje match.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

Charlton Athletic FC

Charlton Athletic eller “The Addicts” som de även kallas, grundades 1905 i södra London. Klubben är en sammansvetsning av fem små-klubbar som fanns i området kring Charlton. 

Charlton erbjuder inte det som de andra Londonlagen vi säljer biljetter till kan. De spelar inte fotboll av absolut världsklass och de har ingen känd läktarkultur. Även om Charlton tidigare har spelat i Premier League, så har de med åren blivit lite bortglömda och inte ens deras ärkerival Millwall bryr sig särskilt mycket om dem.

Det Charlton har att erbjuda är verkligheten. Den verklighet som en majoritet av de Engelska klubbarna i de fyra första divisionerna lever i. Klubben har inte så mycket pengar, klubben är beroende av resultaten för att få mycket publik och spelare stannar inte gärna länge i klubben utan vill vidare i karriären. Charlton är ett område där människor bor, inte där människor hänger och det gör att det mest är lokalborna som besöker The Valley när Charlton spelar match.

Något som är speciellt med Charltons läktarkultur är att den är den enda i hela England som är influerad av Sydeuropa, supportrarna på ena kortsidan är samlade och står upp och sjunger medan de slår på en trumma. Om du lever med inställningen “bra fotboll kan du se på TV, riktig fotboll ser man på plats” så är det Charton du ska besöka. Köp en köttpaj, sätt dig på läkaren och se hur The Addicts kämpar på The Valley för att nå fotbollens finrum igen. Att se en match med ett lag som pendlar mellan andra- och tredjedivisionen är garanterat det närmaste man kommer riktig engelsk fotboll. 

Ticmate Charity

Charlton Athletic FC

Här kan du se Charlton Ath's matchprogram (Sky Bet League One) på The Valley denna säsong. Vi säljer biljetter till alla Charlton Ath's nedanstående hemmamatcher i Sky Bet League One och FA Cupen.