Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i London

Varmt välkommen till LondonFotboll.se. Här hittar du biljetter fotboll i London. Vi säljer biljetter till de flesta fotbollsmatcher i London. Främst hittar till alla hemmamatcher med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall och Watford FC .

Vi säljer biljetter till Premier League, 1:a division, den berömda FA-Cupen (ända upp till finalmatcherna på Wembley) och till klubbarnas europeiska mästerskap, om de har kvalificerat sig till Champions League eller Europa Cup.

Här hos LondonFotboll.se kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt beställa biljetter till just den fotbollsmatch i London som du vill gå på, innan du reser hemifrån! Så slipper du långa köer och utsålda matcher, och kan använda tiden i London till något bättre och trevligare.

Vi säljer oftast biljetter till matcherna långt innan klubbarna öppnar sin egen försäljning. Det beror på att vi abonnerar på ett bestämt antal platser till varje match.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

Crystal Palace FC

Crystal Palace FC grundades i september 1905 i södra London. Klubben har trots sin ålder samlat på sig glest med titlar och har framförallt varit ett lag som pendlar upp och ner i divisionerna. Trots detta skulle man kunna säga att Crystal Palace är ett av de mest intressanta lagen i England.

Supporterkultur ser olika ut i olika länder och ligor. I Italien finns det stora sjungande sektioner som kallas för “Curva” och det var även i den Italienska staden Verona som man först använde sig av Tifo. I Turkiet sjunger alla på arenan och använder sig av komplicerade rörelsemönster i takt till sången, i Turkiet använder man även mycket pyroteknik. I England finns det sektioner som väsnas mer än andra, men det finns inga sektioner som kan liknas vid kortsidorna i Italien, Tyskland och Frankrike. Crystal Palaces supportrar blandar det bästa av övriga länders läktarkultur!

Den ökände och världsberömda tränaren José Mourinho sa att Selhurst Park är den svåraste arenan att spela på och att Crystal Palaces fans är de bästa i England. När “The Holmesdale Stand” stämmer upp i “We support the Palace, the Palace” så är det få som inte dras med i sången.

Att besöka Selhurst Park för att se en match med Crystal Palace innebär inte att man får se fotboll av absolut världsklass, det innebär att få en fotbollsupplevelse som är svår att hitta någon annanstans i världen.

Ticmate Charity

Crystal Palace FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se Crystal Palace spela denna säsong, antingen på Selhurst Park eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till Premier League, FA Cupen eller Champions League!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 20 (20)