Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i London

Varmt välkommen till LondonFotboll.se. Här hittar du biljetter fotboll i London. Vi säljer biljetter till de flesta fotbollsmatcher i London. Främst hittar till alla hemmamatcher med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall och Watford FC .

Vi säljer biljetter till Premier League, 1:a division, den berömda FA-Cupen (ända upp till finalmatcherna på Wembley) och till klubbarnas europeiska mästerskap, om de har kvalificerat sig till Champions League eller Europa Cup.

Här hos LondonFotboll.se kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt beställa biljetter till just den fotbollsmatch i London som du vill gå på, innan du reser hemifrån! Så slipper du långa köer och utsålda matcher, och kan använda tiden i London till något bättre och trevligare.

Vi säljer oftast biljetter till matcherna långt innan klubbarna öppnar sin egen försäljning. Det beror på att vi abonnerar på ett bestämt antal platser till varje match.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur FC grundades 1882 och är därmed det ett av de äldsta lagen i Premier League.

Tottenham är en av få klubbar i England som kan kategoriseras som en överklassklubb. Medan andra föreningar bildades av fabriksarbetare och dylikt, bildades Tottenham av ungdomar vid två privatskolor i norra London. Eleverna var trötta på att spela cricket och skapade istället ett fotbollslag, Hotspur FC.

Tottenham Hotspur har länge förknippats med att ha mycket judiska fans och de kallar sig själva för “Yids” eller “Yid Army”. Det ligger inget konstigare i det än att det bor många judar i norra London där Tottenham spelar, och för att slippa bli hånade för det så tog de namnet Yid Army själva.

Tottenham har länge varit ett storlag utan att ha så många titlar på meritlistan. Tottenham-fansen brukar håna sig själva för att laget aldrig lyckas ta det där sista riktiga klivet för att vinna ligan. Tottenham har där emot haft flera stora spelare i sina led genom åren. Gary Lineker och Jürgen Klingsman är några av engelska ligans bästa spelare genom tiderna. 2013 sålde Tottenham Gareth Bale till Real Madrid för motsvarande ca en miljard svenska kronor vilket då var den dyraste spelarövergången genom tiderna.

I och med globaliseringen av fotbollen åker fler och fler utlänningar till England för att titta på fotboll, och många av de största lagen i England har många turister på sina matcher. Tottenham spelar en väldigt underhållande fotboll och har några av ligans bästa spelare i sitt lag, ändå är det inte så mycket turister på Tottenhams matcher, något som resulterat i att det har dånat  rejält när “Spurs” spelat hemma på New White Hart Lane.

Ticmate Charity

Tottenham Hotspur FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se Tottenham Hotspur spela denna säsong, antingen på Tottenham Hotspur Stadium eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till Premier League, FA Cupen eller Champions League!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 23 (23)