Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Liknande kategorier

Chelsea FC

Chelsea FC grundades i västra London 1905 och under sin över 100 år långa existens har klubben i stort sett spelat varje säsong i den engelska högstaligan.

På 1960-talet började londonborna söka sig till stadens fotbollsarenor, många utan att heja på något särskilt lag, för att uppleva en trevlig söndagsaktivitet tillsammans med tusentals andra fotbolls intresserade. Chelsea tillhörde ett av de lagen som lockade stor publik till sina matcher. Laget spelade en underhållande fotboll och det var en trevlig stämning på Stamford Bridge, en arena som låg, och än idag, ligger i en av de finare närförorterna till huvudstaden.

Chelsea FC är idag ett av världens mest populära fotbollslag med miljontals fans i hela Europa, USA, Afrika och Ostasien. Efter en lång historik av ekonomiskt förfall och stora skulder, köpte den ryska multimiljardären Roman Abramovitj år 2003 klubben och blev därmed den första utländska miljardären att investera sina egna pengar i en fotbollsförening.

För ryska gaspengar köpte Chelsea några av den tidens största stjärnor. Damien Duff, Juan Sebastian Veron, Claude Makelele och Hernan Crespo var några av spelarna som värvades under säsongen 2003 och 2004 - en säsong Chelsea spenderade cirka 1.2 miljarder svenska kronor bara på spelarköp. Under Abramovitj första tio år som ägare för klubben spenderades cirka sju miljarder svenska kronor, och spelarköpen har resulterat i flertalet titlar både inrikes och utrikes och många fler är att vänta.

Stamford Bridge är idag en toppmodern arena med tak över varje sittplats. Arenans läktare ligger väldigt nära inpå planen och ger en känsla av att man är delaktig i spelet. Vissa dagar kan det dåna rejält när Chelseas supportrar stämmer upp i “Blue is the color, football is the game”. 

Stamford Bridge är även en mycket trygg arena utan bråk, vare sig på eller utanför läktaren och ett besök på “The Bridge” är att rekommendera för en barnfamilj som vill uppleva fotboll i absolut världsklass.

Ticmate Charity

Chelsea FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se Chelsea spela denna säsong, antingen på Stamford Bridge eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till Premier League, FA Cupen eller Champions League!

I listan hittar du också de bortamatcher som vi säljer biljetter till. Klicka på ”Läs mer” för att få mer information om en match, eller klicka på ”Boka” om du vill boka biljetter till din valda match med Chelsea FC på Stamford Bridge direkt.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Chelsea FC.