Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till fotboll i London

Varmt välkommen till LondonFotboll.se. Här hittar du biljetter fotboll i London. Vi säljer biljetter till de flesta fotbollsmatcher i London. Främst hittar till alla hemmamatcher med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall och Watford FC .

Vi säljer biljetter till Premier League, 1:a division, den berömda FA-Cupen (ända upp till finalmatcherna på Wembley) och till klubbarnas europeiska mästerskap, om de har kvalificerat sig till Champions League eller Europa Cup.

Här hos LondonFotboll.se kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt beställa biljetter till just den fotbollsmatch i London som du vill gå på, innan du reser hemifrån! Så slipper du långa köer och utsålda matcher, och kan använda tiden i London till något bättre och trevligare.

Vi säljer oftast biljetter till matcherna långt innan klubbarna öppnar sin egen försäljning. Det beror på att vi abonnerar på ett bestämt antal platser till varje match.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Våra kunder säger

Liknande kategorier

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC, QPR, är en av de äldre klubbarna i England och grundades 1882 som en sammanslagning av två andra klubbar. QPR spelar i västra London och deras största rivaler är Fulham, Chelsea och Brentford, som också är lag från västra London.

QPR är ett klassiskt engelskt lag som många känner till, dock har de inte så många titlar att skryta med. 2011 köpte den malaysiske affärsmannen Tony Fernandes upp klubben och har sitt eget företag, Air Asia, som huvudsponsor. I och med de nya pengarna som kom in i klubben, värvades många nya stjärnor till laget och vem vet, snart kanske Queens Park Rangers lyckas vinna sin första tunga titel.

QPR spelar sina matcher på Loftus Road, en klassisk engelsk arena och på en matchdag då läktarna är fullsatta kan publikens sång komma upp i en riktigt hög ljudnivå.

Ticmate Charity

Queens Park Rangers FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se QPR spela denna säsong, antingen på Loftus Road eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till EFL Championship eller FA Cupen!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 21 (21)