Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Liknande kategorier

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC, QPR, är en av de äldre klubbarna i England och grundades 1882 som en sammanslagning av två andra klubbar. QPR spelar i västra London och deras största rivaler är Fulham, Chelsea och Brentford, som också är lag från västra London.

QPR är ett klassiskt engelskt lag som många känner till, dock har de inte så många titlar att skryta med. 2011 köpte den malaysiske affärsmannen Tony Fernandes upp klubben och har sitt eget företag, Air Asia, som huvudsponsor. I och med de nya pengarna som kom in i klubben, värvades många nya stjärnor till laget och vem vet, snart kanske Queens Park Rangers lyckas vinna sin första tunga titel.

QPR spelar sina matcher på Loftus Road, en klassisk engelsk arena och på en matchdag då läktarna är fullsatta kan publikens sång komma upp i en riktigt hög ljudnivå.

Ticmate Charity

Queens Park Rangers FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se QPR spela denna säsong, antingen på Loftus Road eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till EFL Championship eller FA Cupen!

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Queens Park Rangers FC.