QPR

QPR Säsongen 2018-19

Här kan du se QPR's matchprogram på Loftus Road denna säsong. Vi säljer biljetter till alla QPR's nedanstående hemmamatcher i 1. division / Sky Bet Championship och FA Cupen. Läs mer om QPR här

Queens Park Rangers FC, QPR, är en av de äldre klubbarna i England och grundades 1882 som en sammanslagning av två andra klubbar. QPR spelar i västra London och deras största rivaler är Fulham, Chelsea och Brentford, som också är lag från västra London.

QPR är ett klassiskt engelskt lag som många känner till, dock har de inte så många titlar att skryta med. 2011 köpte den malaysiske affärsmannen Tony Fernandes upp klubben och har sitt eget företag, Air Asia, som huvudsponsor. I och med de nya pengarna som kom in i klubben, värvades många nya stjärnor till laget och vem vet, snart kanske Queens Park Rangers lyckas vinna sin första tunga titel.

QPR spelar sina matcher på Loftus Road, en klassisk engelsk arena och på en matchdag då läktarna är fullsatta kan publikens sång komma upp i en riktigt hög ljudnivå.

Våra kunder säger

Toppen

"Allt fungerade som tänkt och vi är supernöjda."
(27)
Per-otto, Örebro
TOR, 12 APR 2018

Se alla

Arenainfo Loftus Road. LondonFotboll.se

Arenainfo
Loftus Road

Arenaöversikt, Loftus Road Arenaöversikt Arenaöversikt Loftus Road

Kapacitet
19.000

Adress
South Africa Road
London, W12 7PA
Se på en karta, Loftus Road Se på en karta

Se på en karta, Loftus Road

Tunnelbana
Shepherds Bush Station (Hammersmith & City Line)
White City Station (Central Line)

Busslinjer
72, 95, 220, 283

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn