Fulham FC

Fulham FC Säsongen 2018-19

Här kan du se Fulham FCs matchprogram på Craven Cottage denna säsong. Vi säljer biljetter till alla Fulham FCs nedanstående hemmamatcher i Premier League och FA Cupen. Klicka på ”LÄS MER” för att få mer information om en match, eller klicka på ”BOKA” om du vill boka biljetter till din valda match med Fulham FC på Craven Cottage direkt. Läs mer om Fulham FC här

Fulham FC grundades 1886 i västra London i området Fulham. Fulham FC är ett av de mer bortglömda lagen i London trots att laget har många år av spel i Premier League i bagaget.

Fulham är en liten klubb i västra London, i samma område som Chelsea. När Chelsea har vuxit sig större och starkare med åren har Fulham blivit mindre, lokalbefolkningen väljer ofta att börja heja på Chelsea istället för Fulham. Ändå är det mycket turister som besöker Craven Cottage för att Fulham är en anrik klubb med låga biljettpriser. De som har varit och sett en match på Craven Cottage förvånas ofta av den fantastiska stämningen som Fulhams fans erbjuder.

Besök Craven Cottage och upplev engelsk supporterkultur när den är som bäst och se Fulham FC:s kamp om att vistas i fotbollens finrum.

Våra kunder säger

Toppen

"Allt fungerade som tänkt och vi är supernöjda."
(27)
Per-otto, Örebro
TOR, 12 APR 2018

Se alla

Arenainfo Craven Cottage. LondonFotboll.se

Arenainfo
Craven Cottage

Arenaöversikt, Craven Cottage Arenaöversikt Arenaöversikt Craven Cottage

Kapacitet
25.350

Adress
Stevenage Road,
London SW6 6HH

Se på en karta, Craven Cottage Se på en karta

Se på en karta, Craven Cottage

Tunnelbana
Putney Bridge (On District Line)

Busslinjer
C4, 74, 85, 190, 211, 220, 295.

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn