Om LondonFotboll.se

LondonFotboll.se är en hemsida som ger allmänheten i Sverige tillgång till fotbollsbiljetter och information om fotboll i London på ett enkelt, smart och säkert sätt.

Lite fakta om Chelsea:

Chelsea FC grundades 1905 och spelade på det berömda stadion Stamford Bridge som invigdes 1877, alltså innan Chelsea FC grundades . Stamford Bridge rymmer ca. 42 000 åskådare. Chelsea blev riktigt "världsberömt" när den Ryske miljardären Abramovich köpte klubben år 2003, och gjorde den till en av de rikaste klubbarna i världen. Sedan år 2003 har Chelsea FC köpt ett stort antal kända spelare och bl.a. vunnit Engelska Mästerskapen två gånger (2005 och 2006) samt blivit 2:a så mycket som tre gånger! Inte dåligt alltså.

Lite fakta om Fulham:

Fulham FC är nog inte lika berömt som Arsenal och Chelsea, men det är ändå en klubb som har spelat i Premier League många år i sträck, vilket tyder på att de håller en hög klass på sitt spel. Det är alltid ett nöje att se Fulham spela hemmamatcher på Craven Cottage i London, och det är alltid en fantastisk stämning där. Fulham FC grundades 1896, och spelar som sagt på Craven Cottage, som rymmer ca 23 000 åskådare. En fördel för dig som kund är att biljettpriserna är lägre eftersom Fulham inte är lika kända som Arsenal och Chelsea. Så hos Fulham FC kan du uppleva den fantastiska stämningen från en Premier League-match till ett pris som ligger långt under det man får betala för att se t.ex. Arsenal eller Chelsea

Lite fakta om West Ham:

West ham United är den 4:e klubben i London vi säljer biljetter till som spelar i Premier League. West Ham United är, precis som Fulham FC, inte lika berömda som Arsenal eller Chelsea, men det är verkligen en upplevelse att se West Ham spela hemma i London. West Ham United har länge varit en del av Premier League. West Ham United grundades 1904 och spelar på Boleyn Ground (Upton Park), som rymmer ca 35 000 åskådare. En fördel för dig som kund är att biljettpriserna är lägre eftersom West Ham inte är lika kända som Arsenal och Chelsea. Så hos West Ham kan du få uppleva den fantastiska stämningen från en Premier League-match till ett pris som ligger långt under det man man får betala för att se t.ex. Arsenal eller Chelsea

Lite fakta om Crystal Palace, Charlton och QPR:

Både Crystal Palace, Charlton och Queens Park Rangers(QPR) spelar i serierna under Premier League(1:a och 2:a division). Därför blir det aldrig tråkigt att se de två lagen spela på hemmaplan i London. Spelet är kanske inte så slipat och elegant som i Premier League, men kämparglöden och intensiteten finns där, och denna stämning finner man i stort sett bara inom Engelsk fotboll. QPR grundades 1904 och spelar på det härliga stadion Loftus Road, som rymmer ca. 19 000 åskådare. Charlton grundades 1919, och spelar på The Valley, som rymmer ca 27 000 åskådare. Crystal Palace grundades 1919, och spelar på Selhurst Park, som rymmer ca 27 000 åskådare.

Om LondonFotboll.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn