Bokningsvillkor

Bekräftade och betalda biljetter kan ej bytas, returneras eller ångras. När du har genomfört din bokning bör du skriva ut bokningsbekräftelsen. Vi skickar också en bokningsbekräftelse via e-mejl.

Biljetterna

Biljetterna måste du hämta hos vårt ombud i centrala London FÖRE du tar dig till matchen. Ombudets adress, öppettider med mera står på den bokningsbekräftelse du fått via e-mejl, och kan även hittas under vår ’KONTAKT I LONDON’ som du hittar om du klickar på KONTAKT. Har du biljetter till Arsenal, QPR eller Chelsea? För dessa 3 klubbar använder vi oss av OLIKA leverantörer. D v s du ska ANTINGEN hämta biljetterna hos vår agent i London ELLER direkt på stadion ELLER på Thistle Marble Arch Hotel i London. Vilket som gäller för just din bokning framgår klart och tydligt på den voucher/e-biljett som skickas till dig senast 7 dagar före matchdatum, eller direkt när du bokar dina biljetter.

Matchdatum

Matcher som spelas i England kan, ibland med kort varsel, flyttas från lördag till söndag, och tvärtom. Även starttiden kan ändras med kort varsel. Detta beror oftast på TV-sändningar eller att en Cup-match (FA, LIGA, CL etc.)planerats in tätt inpå en annan fotbollsmatch. Starttiden, som också kan flyttas med kort varsel , kan variera mellan kl 12.00 och 18.00 på lördagar och söndagar. Matcher som spelas på vardagar kan likaledes flyttas mellan tisdag och onsdagar, och börjar då vanligen mellan 17.00 coh 21.00.

Eftersom vi inte kan garantera att klubbarna betalar tillbaka pengar för en match som flyttats– även om den flyttats med kort varsel – mellan lördag och söndag, rekommenderar vi starkt att ni planerar er resa så att ni är i London före kl. 11.00 på lördagen och reser hem tidigast på måndagen om ni ska gå på en helgmatch, och att ni är i London hela tisdagen och onsdagen om ni ska gå på en match mitt i veckan. Vi återbetalar ENDAST pengar för matcher som flyttats på ovan nämnda sätt OM klubben återbetalar pengarna till oss, och det kan vi som sagt inte garantera. Klubbarna bestämmer vilka matcher de betalar tillbaka pengarna för. Därför är det viktigt att följa ovanstående råd.

Det händer även att en helgmatch flyttas till måndagen, eller till en annan helg eller vecka. I dessa fall får ni tillbaka alla pengar från oss.

Läktarplats

Du placeras alltid bland hemmalagets supportrar eller på en neutral sektion. Därför får du absolut inte bära tröjor, mössor halsdukar eller annat med motståndarlagets färger eller logga. Du får inte heller visa att du håller på motståndarlaget. Föjer du inte dessa regler kan du nekas inträde till stadion eller komma att bli avvisad. När du beställer biljetter väljer du själv platskategori. Då får du också en närmare beskrivning av kategorierna. Vi kan inte garantera eller beställa bestämda platser inom kategorierna. Vi kan bara garantera att ni får platser inom kategorierna.

FAQ

Vi rekommenderar att du granskar våra FAQ, om du har några frågor eller vill fördjupa dig i våra bokningsvillkor.

Priser och avgifter

I priset du betalar ingår biljettkostnaden till klubben samt avgifter till vårt ombud och oss. Läs mer om våra priser och avgifter i våra FAQ.

Genom att genomföra köpet har du godkänt ovanstående bokningsvillkor och regler.

Bokningsvillkor, LondonFotboll.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn